HÍREk

Hírplatformunkon keresztül a Sherry Étteremlánc a lehető leghamarabb bejelenti a híreket és a vállalati irányelveket.

 

Az Étteremlánc kb 800 munkavállalót foglalkoztat.Ezek közül kb 230 kínai állampolgárságú, a többi munkavállaló helyi kötődésű.A Sherry Étteremlánc Magyarországon a legnagyobb étteremhálózatok közé tartozik. Méretében megelőzi a közismert KFC-t és a Burger Kinget is,Európa legnagyobb kínai étteremhálózata. Illetve a Cola Cola hálózat egyik legkiemelkedőbb együttműködő partnere Közép-Kelet Európában.

Új étterem megnyitása

Kedves Vendégeink !!
Békéscsabán is megnyitottuk az új éttermünket 2020.12.22-én, a Szarvasi úti Tescoban ! Minden vendégeinket szeretettel várunk !!!
Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Wok n’Go csapata

Szolgáltatási célok

Az étel és a kiszolgálás magas minősége a siker titka. Ezt tekinti a cég legfontosabb üzenetének, törekszik arra, hogy a lánc össze étterme egy egységként működjön. Hangsúlyt fektetve az egyéni erősségekre egy vállalatot hoztak létre megfelelő vezetéssel. Jó minőségű termékek létrehozásával, példamutató irányítással sikerült a erős pozíciót elérni a piacon.

Vállalati projekt

A vendéglátáson kívül az utóbbi években. A Cég profilja közé került az ingatlan kereskedés, az export-import, a különböző ipari, kultúrális szolgáltatások, az orvosi műszerekkel való kereskedés illetve turisztikai projektek lebonyolítása. Tulajdonában található a fentieken kívül még egy 4 csillagos szálloda, irodaház és luxus kollégium. Ezentúl még Németországban üzemeltet több nagybuszt turisztikai célokra. Az összes projekt akadálymentesen halad és fejlődik.